Home » Verhuisdozen » Gebruikte verhuisdoos

Gebruikte verhuisdoos

Eén van de voordelen van de gebruikte verhuisdoos is dat u de garantie heeft dat de doos een flink gewicht kan behouden. Immers, er is al meer in vervoerd dan alleen uw persoonlijke lading! Dit is natuurlijk nog niet alles wat een gebruikte verhuisdoos u aan voordeel kan bieden.

Laten we vooral het milieu niet vergeten. Waarom zou u uw verhuisdoos na één keer gebruiken weggooien, terwijl het gemiddelde gebruik rond de vier keer ligt? Help het milieu te sparen en ga voor "de volgende ronde". Een gebruikte verhuisdoos scheelt u bovendien ook in prijs.

Minder betalen voor evenveel comfort: ideaal toch? Ze worden te allen tijde gesorteerd op kwaliteit, zodat u gegarandeerd bent van een  bruikbaarheid die niets te wensen over laat. UwVerhuiswinkel biedt gebruikte verhuisdozen regelmatig aan voor slechts één euro per stuk.

Ze hebben een afmeting van 49 x 32 x 36 centimeter. Door de eenvoudige sluitdeksels, het auto-lock principe en de handig geplaatste handvatten wordt verhuizen met deze dozen een eitje. Binnen twee seconden zijn de dozen gebruiksklaar, zodat u na het inpakken weer snel kunt gaan uitpakken en een nieuw plekje kunt gaan zoeken voor uw spulletjes. Want is dat stiekem niet het leukste van een verhuizing?